Клініка Доктора Валіхновського звернулася до Маестро медікал із запитом на установку хірургічного світильника для нового операційного залу.

Інститут хірургії Доктора Валіхновського 1

При підборі операційного світильника експерти Маестро медікал врахували всі побажання замовника, щоб запропонувати варіант, що максимально відповідає його потребам. Перед нашими фахівцями постало завдання підібрати операційну лампу для демонстраційного операційного залу, де в майбутньому планувалося проведення різних конференцій і майстер-класів. Таким чином, в клініці була встановлена ​​лампа з діаметром купола 700 мм, з регулюванням фокусної відстані та освітленістю в 160 000 Lux.

Інститут хірургії Доктора Валіхновського 2

Інноваційний медичне обладнання, яке використовується в клініці, а також високі стандарти якості забезпечили цьому медичному закладу вагому репутацію і стали запорукою якісного надання послуг. Сьогодні Інститут хірургії Доктора Валіхновського є однією з провідних медичних установ України. За більш ніж 20-річний період роботи в клініці проведено 7000 успішних операцій, а професійні досягнення лікарів в різних областях хірургії відомі і визнані не лише в Україні, а й за кордоном.

Comments ()

Головна новина
Товар додано до порівняння