Компанія Маестро медікал активно займається розвитком в Україні нових ефективних технологій в урології та впровадженням їх у клінічну практику. Зокрема, мова йдеться про гнучкі ендоскопи. Однією з медустанов, де у лікарів вже є можливість використовувати гнучкий ендоскоп, є Лікувально-діагностичний центр Consilium Medical.

Медичний центр Consilium Medical

Медичний центр Consilium Medical – багатопрофільна клініка, яка спеціалізується на вирішенні складних медичних завдань, що вимагають комплексного підходу. Основні напрямки: урологія, онкологія, гінекологія, абдомінальна хірургія, кардіологи, комплексна діагностика. Тут створені максимально комфортні умови для пацієнта в стаціонарі, використовуються передові технології та ультрасучасні методи анестезії, а при необхідності хірургічного втручання перевага віддається максимально щадним методикам.

Тепер в цій клініці, завдяки наявності гнучкого уретерореноскопа від Маестро медікал, можуть проводити операції по літотрипсії без проколу зі спини, в тому числі для ліквідації конкрементів нижньої чашки, куди раніше хірурги не могли зайти жорстким ендоскопом. Гнучкий уретерореноскоп дозволяє пройти в будь-яку частину нирки і забрати всі камені, не вдаючись при цьому до більш травматичних операцій.

Comments ()

Головна новина
Товар додано до порівняння