Новини компанії Маестро медікал: нові надходження, участь у виставках, семінарах, майстер-класах.

Майстер-клас із гнучкої уретерореноскопії, або «урологічне свято» у Вінниці

20 лікарів-урологів із приватних, обласних та районних лікарень Вінниці, Івано-Франківська, Києва, Луцька, Львова, Миколаєва, Подільська, Полтави, Хмельницького та Чернівців зібрались разом, щоб ознайомитись із роботою колег, обмінятись досвідом, покращити навички роботи з гнучкими ендоскопами та навчитись уникати ризиків у їх використанні.

Read more
518 views

MAESTRO MEDICAL бере участь у конференції «Малоінвазивні технології в урології»

8-10 лютого 2023 року компанія MAESTRO MEDICAL бере участь у конференції «Малоінвазивні технології в урології», яка відбудеться в м. Яремче. Будемо раді поспілкуватися з вами, обмінятися досвідом, допомогти один одному в професійному розвитку.

Read more
282 views

Компанія MAESTRO MEDICAL передала урологічні стенти в Центральний госпіталь Міністерства внутрішніх справ України.

Дякуємо українським лікарям, які кожен день рятують життя наших захисників - воїнів світу. Ми долучаємося до допомоги пораненим та надаємо у лікарні необхідні росхідні матеріали.

Read more
223 views

Вітаємо з Різдвом та Новим Роком!

Шановні колеги, партнери, клієнти, друзі! Вітаємо вас із Різдвом та Новим Роком! Здоров'я, радості та любові! Нехай збудеться наше головне бажання - ми переможемо!

Read more
227 views

Використання гнучких видеоуретерореноскоп Innovex у військових шпиталях

В четвер, 8 грудня у Головному військовому клінічному госпіталі в Києві лікарі вперше провели дві операції контактної літотрипсії з використанням гнучкого уретерореноскопу Innоvex. 

Read more
286 views

Як вибрати медичні світильники і які вони бувають?

Операційна лампа - це медичний світильник, який застосовується в операційних залах, маніпуляційних кабінетах для освітлення операційного поля при проведенні медичних маніпуляцій різного профілю.

Read more
121 views

Область застосування обладнання для стерилізації

Обладнання для стерилізації відіграє невід'ємну роль у забезпеченні безпеки та стерильності у різних галузях. Його область застосування розширюється настільки, що воно стало невід'ємною частиною сучасного медичного середовища та інших сфер, де важлива чистота та непорушена стерильність.

Read more
119 views

Яке буває реанімаційне обладнання?

Без наявності реанімаційного обладнання неможливо уявити функціонування відділень інтенсивної терапії, операційних блоків, палат післяопераційного спостереження та автомобілів швидкої медичної допомоги.

Read more
60 views

Що таке ударно-хвильова терапія та як вона працює?

Ударно-хвильова терапія – інноваційний метод - фізіотерапія та реабілітація, що використовує акустичні хвилі для поліпшення функції суглобів і зменшення болю.

Read more
108 views

Чому потрібно купити медичний столик у Maestro

Щоб придбати медичний стіл, який якнайкраще відповідає конкретним завданням, важливо бути обізнаним із характеристиками різних типів цього обладнання.

Read more
117 views
Головна новина
Товар додано до порівняння