Докладні огляди медичного обладнання, тестування, порівняння з аналогами та випробування. Технічний і економічний аналіз.

Методи стерилізації медичного обладнання

Щодня в лікарнях проводяться різні хірургічні втручання. Пристрій або інструмент, який контактує зі шкірою або слизовою оболонкою пацієнта, пов'язаний з підвищеним ризиком проникнення патогенних агентів у його організм.

Read more
Maestro Medical
1003 views

Як вибрати апарат УЗД?

Щоб визначитися, який апарат УЗД краще підійде для ваших потреб, ви повинні бути знайомі із загальними принципами їхньої дії та знати, в яких ситуаціях цей медичний пристрій може допомогти у прийнятті правильного клінічного рішення.

Read more
Maestro Medical
615 views

Що таке ларингоскоп, його види та особливості стерилізації

Пацієнтам, які потребують загальної анестезії, під час операції потрібна допомога при диханні. Щоб надати цю допомогу, анестезіолог може ввести трубку через рот або ніс і трахеї в легені. Для цієї процедури, відомої як інтубація трахеї, для переміщення мови та м'яких тканин рота, щоб анестезіолог міг бачити голосові зв'язки безпосередньо перед інтубацією, він зазвичай використовує ларингоскоп.

Read more
Maestro Medical
605 views

Особливості обробки гнучких та жорстких ендоскопів

У медичних закладах, де виконується жорстка та гнучка ендоскопія, повинні дотримуватися надійної, якісної та безпечної системи обробки ендоскопів, що зводить до мінімуму ризики інфікування.

Read more
Maestro Medical
555 views

Якими повинні бути медичні меблі для різних видів кабінетів?

Медичні меблі розроблені спеціально для допомоги лікарям, медсестрам та адміністративному персоналу лікарень та клінік, а також призначені для забезпечення комфорту, безпеки та здоров'я пацієнтів.

Read more
Maestro Medical
420 views

Як правильно вибрати пульсоксиметр та який краще?

Люди хочуть купити пульсоксиметр, оскільки це найпростіший, зручний і доступний спосіб контролювати рівень насичення крові киснем, щоб не пропустити важливий момент, коли варто було б негайно звернутися за кваліфікованою медичною допомогою.

Read more
Vitaliy Kovgan
799 views

Однокадровий, двокадровий чи трикадровий: який негатоскоп обрати?

Негатоскоп – що це таке та для чого він потрібен

Read more
Vitaliy Kovgan
937 views

Як правильно вибрати операційний світильник?

Основні критерії вибору хірургічного світла

Read more
Vitaliy Kovgan
829 views

Innovex проти Pusen - детальне порівняння двох ендоскопів

Беремо два уретроскопа і порівнюємо їх параметри, розповідаємо про особливості конструкції та слабкі місця. Найдокладніший огляд.

Read more
Vitaliy Kovgan
636 views

Відеоларингоскоп А20 - швидкий спосіб інтубації

Переваги відеоларингоскопії.

Read more
Vitaliy Kovgan
531 views
Головна новина
Товар додано до порівняння